4 Cara Urut Batin Lelaki Zakar Besar, Kuat, Panjang, Kental

Kaum lelaki pasti mendambakan zakar yang kuat perkasa, segar, panjang dan kental. Bagi mereka, kesemua ciri-ciri zakar tersebut melambangkan kepuasan ketika bersama pasangan. Pelbagai kaedah dicuba untuk mendapatkan hasil terbaik. Ada yang mengubah cara pemakanan, ada yang mengambil makanan tambahan, tak kurang juga yang menggunakan alat bantuan pemanjang zakar dan sanggup melakukan pembedahan.

urut batin

Di bawah disenaraikan 4 cara urutan yang mudah untuk dilakukan tapi mampu memberi hasil yang sangat berbaloi. Berita baiknya, anda boleh lakukannya sendiri tanpa kos.

Menjabat
Anda kena faham kaedah ini untuk membuang angin pada urat zakar supaya zakar anda lebih kuat. Cuba anda fikir apa berlaku kalau saluran brek kereta anda ada angin. Pasti brek tak berfungsi dengan baik. Sama keadaan juga seperti zakar anda. Semasa melakukan kaedah urutan berjabat ini, letakkan jari anda pada bahagian tepi pangkal zakar anda dan rasa lubang cincin itu. Tarik nafas dalam-dalam, kemudian tahan nafas sambil menekan lubang cincin. Apabila dah tidak dapat menahan, lepaskan nafas anda dengan kuat. Ibarat melakukan “warming up” bila nak bersukan. Ulang sekali lagi sehingga anda merasakan zakar anda terasa lebih segar.

Mengasak
Teknik yang tak kurang hebatnya. Semasa mengasak urut dari bahagian pangkal lubang dubur, tarik sehingga ke pangkal kantung buah zakar. Gunakan kelima-lima jari anda ditutup rapat. Asak guna tangan kiri dan kanan bergilir-gilir, urut dan tarik ke atas. Buat dengan perlahan, tekanan yang tidak terlalu kuat dan jangan gopoh. Tarik nafas anda dalam-dalam untuk mengumpul oksigen yang cukup dalam darah, kemudian, tahan nafas anda dan tumpukan pada kawasan zakar. Apabila mengasak, anda akan lihat batang zakar anda mengembang. Itu satu petanda yang baik kerana saluran darah anda berfungsi dengan lancar. Lakukan proses mengasak ini berulang kali kira-kira 10-15 minit setiap hari. Pasti anda akan merasai perbezaan pada saiz zakar anda.

Mengurut
Dijamin kaedah urutan zakar ini adalah yang paling anda suka dan nikmati. Urut batang zakar anda dari bahagian paling pangkal ke hujung. Pastikan letakkan minyak yg mencukupi supaya kulit zakar tidak melecet. Kedudukan ibu jari di bahagian atas jari telunjuk (mungkin dengan jari hantu sekali di bahagian bawah) urut perlahan-lahan. Anda juga boleh menggunakan teknik ini. Buat huruf O menggunakan jari telunjuk dan ibu jari, pada pangkal zakar. Kemudian lurutkan jari anda dari pangkal hingga ke hujung. Anda akan menolak darah ke bahagian hujung zakar. Apabila anda membuat proses ini zakar anda akan mengembang lebih besar sebab darah akan disalurkan dengan baik di dalam pembuluh darah. Semasa melurut zakar anda, kemutkan otot zakar anda (seperti hendak menahan kencing) dengan ini urat zakar akan menjadi lebih kuat dan besar. Buat proses ini kira-kira 15-20 minit. Lakukan dengan sabar dan jangan gelojoh. Seelok-eloknya zakar anda separa tegang ataupun tegang semasa mengurut. Tetapi jangan sampai teransang kerana risau terpancut. Tak mencapai objektif pula proses urutan zakar anda.

Mengasah
Akhir sekali, barulah anda lakukan teknik urutan zakar mengasah. Teknik ini untuk bagi stamina dan ketahanan pada kepala zakar supaya tak cepat geli, ngilu dan boleh bertahan lama semasa bersama dengan pasangan nanti. Buatlah pada bahagian atas, bawah, tepi kepala zakar anda. Jikalau terasa geli berhenti sekejap. Kemudian sambung balik. Ingat, jangan sampai terangsang dan jangan sampai terpancut.

Selamat mencuba!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *