5 Petua Tradisi Elak Pancut Awal

Petua Lambatkan Keluar Air Mani atau Lambat Pancut

Alangkah bertuahnya isteri anda jika suaminya (anda) mampu bertahan lama atau LAMBAT PANCUT ketika membuat hubungan seks. Suami boleh menggayakan pelbagai posisi seterusnya memberikan kepuasan maksima kepada si isteri. Suami yang hebat yang LAMBAT PANCUT ini boleh relaks dan tenang sahaja mendayung tanpa risau akan pancutan pra-matang yang boleh merencatkan perhubungan di ranjang.

Menurut kajian, antara faktor isteri mengalami masalah trauma atau tak puas di melakukan hubungan ranjang adalah apabila suami PANCUT AWAL. Hubungan seks jadi hambar, isteri tak dapat merasai nikmat klimaks dan akibatnya serik untuk melakukan hubungan seks lagi.

Majoriti suami mengalami masalah yang memalukan ini semasa di ranjang tak kira pengantin baru mahupun pengantin lama. Tapi anda cubalah petua ini. Jangan terkejut dengan hanya menjaga pernafasan anda mampu TAHAN LAMA. Ketika mendayung, jika rasa air mani mahu terpancut, cuba tarik nafas sepanjang yang anda boleh. Kemudian jika masih ada rasa air mani yang nak terkeluar, tarik lagi nafas dalam-dalam dan lakukan sehingga seterusnya. Cara ini boleh membuatkan hubungan seksual anda lebih panjang dan lama. Pastinya dayungan yang lama memberi kepuasan ke tahap maksima, pengalaman impian semua isteri.

Penjagaan zakar mampu membantu anda menjaga tahap prestasi dayungan yang optimum. Di sini disertakan beberapa tips penjagaan zakar orang-orang lama:-

1. Buang air besar jangan serentak dengan buang air kecil. Semasa nak buang air besar, air kecil perlu ditahan dan nafas ditarik, dan begitulah sebaliknya. Elakkan buang kedua-duanya serentak.

2. Semasa mula makan, amalkan nasi sebesar ibu jari dikepalkan dan kemudian ditelan. Macam petua sebelum berbuka puasa tu.

3. Ketika minum elakkan menghembus nafas tetapi tahan nafas tersebut. Ini menolong dari senang lelah semasa berjimak.

4. Kepak ayam jangan dimakan kerana ia akan melemahkan zakar selain boleh menyebabkan kanser.

5. Jangan suka makan makanan yang bersifat sejuk, telah disejuk mahupun disejukkan. Ia boleh mengakibatkan gejala terpancut awal dan air mani cair.

Diharap perkongsian di atas dapat membantu ANDA lelaki-lelaki teman saya untuk LAMBAT PANCUT.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *