7 Gerakan Seks Digemari Kebanyakan Lelaki, Isteri Wajib Ambil Tahu!

Lelaki selalu bergurau bahawa mana-mana gerakan seks adalah baik dan mereka tidak sepenuhnya bergurau. Secara biologi mereka dicipta untuk mencapai kepuasan di atas katil lebih cepat dan mudah daripada wanita. Tetapi apabila ditekan, hampir setiap lelaki akan mengakui bahawa kadang-kadang kelainan dalam seks itu lebih menyeronokkan. Gerakan seks tertentu membuat mereka lebih teruja. Wanita yang tahu langkah-langkah ini akan lebih menguasai lelaki. Dan anda tidak perlu stamina tinggi untuk melakukannya. Malah, ianya sungguh mudah untuk anda belajar.

Tujuh teknik ini dijamin untuk menambah keseronokan suami anda dan membuat dia tidak sabar-sabar untuk menggembirakan anda sebagai balasan. Selamat belajar!

1. Biarlah dia “menonton” anda

Keterangan: Melangkah dengan cara yang khusus bertujuan untuk merangsang nafsunya

Bagaimana untuk melakukannya: Lelaki adalah visualis erotik, lebih mudah terangsang dengan rangsangan visual daripada wanita. Sesetengah orang berkata bahawa menonton klimaks wanita adalah bentuk utama rangsangan untuk mereka.

Ramai wanita menyentuh diri mereka sendiri semasa hubungan untuk memudahkan orgasme. Tidak ramai wanita menyedari mereka boleh menggunakan langkah kecil ini untuk membangkitkan ghairah pasangan mereka. Jika anda sudah bersedia untuk melakukan hubungan seks tetapi si dia seperti tidak begitu berminat, terus sarungkan baju yang seksi(kecuali stoking paha tinggi mungkin hitam dan sepasang kasut tumit) dan berikan posisi yang provokatif, dengan belakang anda bersandar pada kepala katil, kaki terbuka dan bengkokkan pada lutut. Letakkan dua jari dalam V terbalik, diacukan ke kelentit anda. Bayangkan bagaimana wajah pasangan anda!

2. “Bangkitkan” pasangan anda

Keterangan: Bangunkan “Si Dia” dengan tangan anda

Bagaimana untuk melakukannya: Lelaki suka dikendalikan oleh sang wanita yang pakar menggunakan tangan dan mereka suka wanita yang boleh membangkitkan nafsu mereka secara “manual”. Jika dia menghadapi masalah mendapatkan ereksi semulajadi, sapukan sedikit minyak atau pelincir ke tapak tangan anda dan genggam satu tangan dengan kemas di pangkal zakarnya. “Kerjakan” zakar sebaliknya dari pangkal sehingga ke kepala dalam gerakan berpusing seperti menuruni tangga pusing. Belai kepala zakar dengan tapak tangan. Lakukan berulang kali dengan hanya satu arah sahaja, ke atas.

Sekitar perineum (ruang antara buah zakar dan duburnya) sangat sensitif, laraskan tangan menggenggam pangkal zakarnya supaya anda bebas untuk mengusap perineum dengan jari atau ibu jari. Atau berikan saja perhatian kepada buah zakar jika dia suka itu. Apabila dia mempunyai ereksi penuh dan tegang, bantu si dia dengan gaya ini. Buka tapak tangan anda dan membentuk V dengan ibu jari dan jari telunjuk. Urutkan zakarnya antara V, menggunakan tapak tangan anda, dan gerakkan ke atas dari pangkal zakar ke kepala. Sekali lagi, hanya bergerak ke atas.

3. Lakukan dengan tangan anda sendiri

Keterangan: Berikan “kerja tangan” yang dia tidak pernah merasainya- dan tidak mungkin menyerahkan dirinya

Bagaimana untuk melakukannya? Lakukan dengan kedua-dua tangan. Mulakan dengan mengenggam kedua tangan yang telah dilincirkan, jari berjalin, ketat di sekelilingnya (tetapi tidak begitu ketat, anda akan menyekat peredaran darah zakar). Gerakkan tangan anda sepanjang zakar dalam satu gerakan berpusing yang panjang diikuti dengan gerakan yang sama seperti anda lakukan sebelum ini. Sekarang variasikan langkah dengan memberhentikan gerakan tadi. Apabila zakar telah tegang, genggam tangan anda di bahagian atas zakar. Perlahan-lahan kuncup dan lepaskan batang zakar pada kira-kira selang satu saat. Berbuat demikian ke atas dan ke bawah batang zakar, kemudian berhenti apabila zakar benar-benar telah tegang.

Lakukan gerakan ini bersilih ganti sehingga dia bersedia untuk terpancut. Kemudian peluk erat si dia dengan kedua-dua tangan, perlahan-lahan rangkul tubuhnya semasa kekejangan. Tamatkan si dia dengan melalukan ibu jari anda dari pangkal batang di bahagian bawah sehingga kepala.

4. Lakukan ciuman berdiri

Keterangan: Satu cara untuk membangkitkan si dia atau memulihkan ereksi lesu semasa berjimak

Bagaimana untuk melakukannya: Ini boleh merangsang si dia apabila dia bukan dalam mood; ia adalah gerakan terus kepada keadaan memuncak. Memegang zakarnya dengan satu tangan, membawa ia di dalam mulut anda, menggerakkan kepala anda sedalam dua pertiga bahagian atas zakar dengan gerakan masuk dan keluar. Apabila zakar menjadi tegang, gunakan pelbagai gerakan, termasuk kedua-dua di bawah:

The Twist dan Swirl: Gunakan satu tangan untuk melakukan gerakan berpusing keliling diterangkan dalam langkah No. 2 kerana pusaran lidah anda di sekitar korona (zon di antara batang dari kepala zakar), beri perhatian khusus kepada frenulum (zon kulit di mana kepala zakar bercantum dengan batang).
The Butterfly Flick: Perlahan-lahan gerakkan lidah anda ke belakang dan sebagainya di seluruh korona.

5. Beri dia kegembiraan muktamad

Keterangan: Seks oral keseluruhannya

Bagaimana untuk melakukannya: Dia akan berterima kasih untuk yang satu ini. Lakukan langkah-langkah dalam langkah No. 4 sehingga dia hampir klimaks. Kemudian beransur-ansur membawa zakar masuk, gunakan ibu jari dan jari telunjuk untuk membentuk seperti gelung dan menempatkan gelung jari ini di sekeliling mulut anda). Gerakkan lidah anda di sekitar batang dan lakukan sedutan. Buka mulut anda untuk melepaskan sedutan, tetapi simpan hujung lidah. Dengan telapak tangan atau ibu jari anda, urut perineum.

6. Ambil jalan bulatan

Keterangan: Gerakan membangkitkan kedudukan ghairah wanita

Bagaimana untuk melakukannya: Lelaki suka gerakan khas yang membuat wanita berada dalam kedudukan ghairah, meningkatkan keseronokan rangsangan visual dan merangsang klitoris dan rangsangan G-spot untuk anda- lakukan langkah dalam gerakan membujur(bayangkan dari sisi tepi)adalah lebih baik berbanding lurus ke atas dan ke bawah. Bayangkan anda melakukan gerakan dengan trek membujur dengan badan anda, dengan gerakan menurun pada satu hujung bujur, gerakan menaik pada hujung lain. Gerak perlahan ke hadapan sedikit dan anda menurun kepadanya, merangsang kelentit anda pada zakarnya. Tarik dan bergerak ke belakang sedikit pada gerakan ke atas, merangsang G spot anda. (Tidak dapat mencari G-spot anda? Ia adalah satu patch kulit satu pertiga daripada jalan sehingga dinding faraj depan, mudah dicapai dengan jari anda.)

7. Laraskan sudut penetrasi

Keterangan: Satu variasi pada kedudukan penetrasi dari arah belakang yang secara dramatik meningkatkan pengalaman seks untuk anda berdua.

Bagaimana untuk melakukannya: Ini merupakan sedikit perubahan asas kepada kedudukan penetrasi dari arah belakang yang akan membantu dua perkara : Ia akan membantu punggung anda berada pada kedudukan yang paling bagus dan ia meningkatkan rangsangan G-spot. Tidak pernah merasai klimaks G-spot? Anda boleh merasainya sekarang.

Berikut adalah bagaimana anda melakukannya: Berlutut di pinggir katil dan pasangan anda berdiri di belakang anda. Bersantailah dengan dada anda rata di atas katil dan mengangkat pinggul anda pada sudut yang lebih curam daripada apa yang anda biasa lakukan dalam kedudukan ini. Ini memanjangkan ruang faraj, menjadikan ia lebih ketat dan mewujudkan rangsangan tambahan untuk anda berdua.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *